3000 съборяни изядоха 10 000 кюфтета и раздрусаха с хора Бобошево, чудеха се: Певицата Камелия няма да намигне на кмета Крум Маринов за хонорар под 10 бона

Публиката на Бобошево аплодира Камелия и Йорданка Варджийска.

Кандидатката за вицепрезидент адв. Веска Волева вдигна наздравица с бяло вино от ВИП масата: Построих хотел в Скрино

Разкрепостената фолкпевица Камелия весели до късни доби над 3000 бобошевци и гости за празника на малката община. Докато танцуваха и аплодираха секси певицата, бобошевци се питаха колко хиляди лева хонорар е изплатен на фолкдивата Камелия да пее за празника на Бобошево.

Крум Маринов
Адв. Веска Волева се хвана на хорото с внучката на брат си Асен Волев – Вики.

Тя е от певиците, които за под 10 бона няма и да намигне на кмета Крум Маринов”, коментираха бобошевци. Съборяните си хапнаха над 10 000 кюфтета и вдигаха наздравици за адвокат Веска Волева, която стана от масата и се похвали, че вдигна хотел в родното място на свети Иван Рилски – Скрино.

Камелия
Най-горещите купонджийки в Бобошево – приятелките Катя и Ани
Гергана Виделова на хорото

Веска Волева бе кандидат за вицепрезидент през 2016 г. Тя се яви на надпреварата в двойка с икономиста Румен Гълъбинов от „Българско национално обединение”. Тя е известна и с делата си, в които защитава изгорели от банкови институции. На празника Веска Волева бе със сина си Иво, снахата Ирина и внуците Николай и Боби. Волева изигра най-много хора.

На трапезата на празника в Бобошево
Общинските съветници Стефан Тачев и Гергана Виделова бяха душата на празника.
Снахата Ирина на адвокат Веска Волева със сина си Николай

На щедро отрупаната трапеза на ВИП бобошевците Веска Волева се изправи и вдигна наздравица с бяло вино, като заяви: „Бизнесмените и политиците само обещават, а аз направих ли хотела в Скрино, направих го!

Скараджията Митко изпече 2000 кюфтета за бобошевци

В чест на рилския светец”. На трапезата до нея седеше зам. областният на Кюстендилска област Райчо Цветин със съпругата Емилия и 14-годишния си син Калин, дъщерята Мила, зам.-кметът Асен  Волев до свата си – автоинструктора Гришата Купандолски. До тях бяха и бизнесменът общински съветник Стефан Тачев със съпругата и трите им деца, лидерката на ГЕРБ Гергана Виделова с дъщеря си Ася и др. На трапеза бяха седнали и  младежите ергени от автоморгата на бизнес дамата Иванка Натина и съпругът й – мотосъстезателят Явор Бошикьов с децата Емката и дъщерята Невяна.

Райчо Цветин със съпругата си Емилия и децата

Фолкпевицата Камелия и бобошевската снаха Йорданка Варджийска веселиха и след полунощ празнуващите бобошевци и гости на града. Варджийска и тази година пя за родата на свекървата и мъжа си македонски хитове в Бобошево под бурните аплодисменти на публиката. Младежите от село Вуково начело с 34-годишния ерген Велизар Лазов – син на Вене Козарчето, също бяха на хорото в Бобошево и се хващаха за най-хубавите моми в общината.