Saturday, July 27, 2024
HomeКриминалниТрагедия! Трупът на изчезналата Лидия от Перник изплува от река Струма под...

Трагедия! Трупът на изчезналата Лидия от Перник изплува от река Струма под крепостта „Кракра“

Изчезналата Лидия Гоцева от Перник е открита мъртва, съобщиха от МВР. Жената бе в неизвестност от 8 септември и беше обявена за общодържавно издирване от близките си.

Вчера около 10,00 ч. бил подаден сигнал от 32-годишен мъж, че е забелязал в коритото на река Струма под крепостта „Кракра“ труп на жена. Полицаи от Перник отцепили района и започнали оглед на местопроизшествието. На място пристигнал и съдебен лекар. Органите на реда установили, че тялото е на 31-годишната Лидия. Трупът е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Според близките й жената мистериозно изчезнала рано сутринта на 8 септември.

Легнала вечерта в спалнята с мъжа си, а призори излязла от къщата. Никой не знае къде е отишла. Съпругът й Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал за работа в 5 часа. Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството – вечеряли и си легнали.

Жената била безработна от 8 години, имала дъщеря във втори клас, грижела се за нея, но голямото й желание било да си намери работа. По думите на съпруга й семейството било материално добре. Въпросната сутрин Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си, е телефонът, който бил изключен.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular