Трагедия! Трупът на изчезналата Лидия от Перник изплува от река Струма под крепостта „Кракра“

Изчезналата Лидия Гоцева от Перник е открита мъртва, съобщиха от МВР. Жената бе в неизвестност от 8 септември и беше обявена за общодържавно издирване от близките си.

Вчера около 10,00 ч. бил подаден сигнал от 32-годишен мъж, че е забелязал в коритото на река Струма под крепостта „Кракра“ труп на жена. Полицаи от Перник отцепили района и започнали оглед на местопроизшествието. На място пристигнал и съдебен лекар. Органите на реда установили, че тялото е на 31-годишната Лидия. Трупът е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Според близките й жената мистериозно изчезнала рано сутринта на 8 септември.

Легнала вечерта в спалнята с мъжа си, а призори излязла от къщата. Никой не знае къде е отишла. Съпругът й Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал за работа в 5 часа. Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството – вечеряли и си легнали.

Жената била безработна от 8 години, имала дъщеря във втори клас, грижела се за нея, но голямото й желание било да си намери работа. По думите на съпруга й семейството било материално добре. Въпросната сутрин Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си, е телефонът, който бил изключен.