Бизнесдамата от Сандански Катя Чобанова удари 10 000 лева от лотарията, обяви: Ще си купя кола

 

Инспекторът по качество на продукция от Самоков Мариян Шуманов също с 10 бона напред

Катя Чобанова от Сандански грабна 10 000 лв. от игра на Националната лотария. Щастието я споходи в събота на отминалия вече уикенд по време на участието й в една от игрите. Повече от развълнувана, от сцената на предаването тя заяви, че печели само и единствено този, който играе.

„Имах вътрешното усещане, че ще спечеля. Винаги играя с постоянни числа на рождени дати, а другите са произволни. Всеки ден участвам в игрите на Националната лотария и накрая дойде и моят ред да спечеля. Със спечелената сума ще си купя кола. На всички хора пожелавам да играят, да не се отказват и да печелят”, лаконична бе Катя Чобанова.

Тя разкри още, че от години се занимава с частен бизнес, който към момента й носи пълно удовлетворение.

С 10 000 лв. от игрите в събота си тръгна и 27-годишният инспектор по качество на продукцията от Самоков Мариян Шуманов. Подобно на Катя Чобанова, той също сподели, че щастието му е неописуемо. „Играя по 3-4 пъти в седмицата. С парите смятам да си покрия кредитите и да използвам останалата част от тях за почивка на море. Мечтая за по-голяма печалба, с която да започна собствен бизнес. Пожелавам на всички, които играят, много късмет”, каза Мариян Шуманов.