Saturday, July 27, 2024
HomeРегионКюстендилСлед дискотека в Кюстендил: 37-годишен намушка двама младежи с нож

След дискотека в Кюстендил: 37-годишен намушка двама младежи с нож

Двама младежи са били намушкани с нож в близост до дискотека в Кюстендил, съобщават от Областната дирекция на полицията.  Задържан за нападението е 37-годишен местен жител. Кървавото меле било предшествано от скандал между него и още трима участници в конфликта.

Най-тежко пострадал е 22-годишен мъж. Той е намерен в близост до дискотеката, където в събота срещу неделя се стигнало до тежкия инцидент.

Първоначално мъжът е откаран в кюстендилската болница. Наложило се е обаче да бъде транспортиран в София. Това съобщи пред “Фокус“ д-р Александър Величков, управител на МБАЛ “Д-р Никола Василиев“. По думите му след инцидента е оказана първа помощ на пострадалия. Той е имал нараняване в областта на перикарда, както и в белия дроб. Това е наложило транспортирането му до столично лечебно заведение, където е извършена операция, каза още д-р Величков.

По време на изясняване на случая, униформените служителите установили, че има още един пострадал младеж. Той е настанен в здравното заведение без опасност за живота. Той е в стабилно състояние – има порезни рани, които се обработват и лекуват, обясни д-р А.Величков.

При задържането на нападателя е иззет сгъваем нож, с който той е нанесъл ударите.

По случая е образувано досъдебно производство. По данни на Районна прокуратура – Кюстендил, предстои да бъде поискана мярка за неотклонение “Задържане под стража“ спрямо арестувания от полицията извършител на нападението.

RELATED ARTICLES

Most Popular