Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаОбщинските съветници в Дупница освобождават доц. Недин от шефския пост в болницата

Общинските съветници в Дупница освобождават доц. Недин от шефския пост в болницата

 

Доц. Димитър Недин

Инж. Методи Чимев

 

Доц. Димитър Недин да бъде освободен от поста управител на общинската болница в Дупница, предлага кметът Методи Чимев. Градоначалникът е внесъл докладна записка в местния парламент, която е включена в дневния ред на заседанието на 26 януари. На сесията ще бъде обсъждано и предложение за удължаване на срока за прием на документи за избор на управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски”. Предложението е било обсъдено на председателски съвет в четвъртък и е свързано с факта, че хирургът, временно изпълняващ длъжността управител, доц. Недин не се е явил на последния конкурс, а на предишните два не е получил достатъчно добра оценка.

Както „Вяра” писа във вторник, последният конкурс за управител на общинската болница в Дупница пропадна, след като нито един кандидат не подаде документи за участие в надпреварата. В 17 часа приключи последният срок за подаване на документи, но никой не прояви интерес към поста. След провала на конкурса доц. Димитър Недин автоматично остана временно изпълняващ длъжността управител.

Предстои ОбС да обяви нова дата за провеждане на конкурса. Предишните два такива също се провалиха, след като комисията не допусна до участие кандидатите доц. Недин и Даниела Ильова.

 

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

  1. Плешивия гнусар Недин си отива най-сетне като жалка мишка без да плати заплатите дето ни дължат с Миков!

  2. Този така и не разбра, че никой не го иска и просто си стоя напук докато го изгоним!

  3. Да светнем тролещите журналя ,че никой в Дупнишката болница не иска доц.Недин да си ходи,защото само когато той е начело на болницата ,тя не потъва като Титаник!Единствените,които искат е една сплотена групичка от”МЕСТНИ АВТОРИТЕТИ” от общинския съвет,някои от които могат да си закопчаят само по едно копче от отеснелите им сакенца ,да не говорим за двата пръста чело и купените дипломи!!!И точно тия ТИТАНИ НА МИСЪЛТА скачат срещу доцента ,защото той изкара на бел свет далаверите на Росенчо Тимчев , липсата му на диплома и”СТРАННОТО МЪЛЧАНИЕ” НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,КМЕТ И РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ ПО ВЪПРОСА!!!Мислите ли ,че някой Ви вярва,че индивиди учили десет години в ЮЗУ БЛ-град могат да оценяват доцент преподавал и оперирал 18 години в УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА??СМЕШНИЦИ!!Дългобедрения доцент е на светлинни години пред вашите нискостеблени тежкоатлети и като интелект и като визия!!!!

  4. Няколко колежки от Хирургия /курви/ пак пишат за “великия” си доцент! Страхотна визия на плешив, смрадлив пор , къде не се къпе по цели дни и с увиснал мустак ! Смешни и жалки сте!

  5. ТОЯ ИЗМИСЛЕН ДОЦЕНТ С ЧУГУНЕНА ГЛАВА ДЕТО Е ФЕН НА ПУТИН ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ НЕКЪДЕ! КОЙ ДОВЕДЕ ТОЯ ПОМАК ОТ САНДАНСКИ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ТУКА? ТАКЪВ БИЛ ТОП ХИРУРГ АМА ИЗГОНЕН ОТ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ СЪС СКАНДАЛИ , ЯВНО Е ПСИХИЧНОБОЛЕН ХОДИ КАТО СТРОШЕН САМОЛЕТ ИЗ ГРАДА

  6. Явно” ДЕБЕЛОВРАТИТЕ МОМЧЕТА” с къси и дебели крачета не могат да преглътнат факта, че високият и строен доцент,не само има по-висок образователен ценз от тях, и медицинските работници са готови да го защитават и да застанат зад него ,но и никак не се впечатлява от “МЕСТНИ АВТОРИТЕТИ”!!Та затова плащат луди пари и на тролове белким му свалят имиджа!Ма то и троловете им толкова кадърни като тях-ДРЕБНА ДУПНИШКА ПОРОДА.ЯСНО Е,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА ЦЕЛИ ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ВЪПРОСА:ЗАЩО ТОЛКОВА КМЕТА И ОБЩИНАРИТЕ ИСКАТ ДА МАХНАТ ДОЦ.НЕДИН СЛЕД КАТО СИ НАЗНАЧИХА ПРОКУРИСТ???ЗАЩО ТОЛКОВА БЪРЗАТ?ЗАЩО НЕ БЯХА ТОЛКОВА АКТИВНИ КОГАТО НАЗНАЧАВАХА ЧОВЕК БЕЗ ДИПЛОМА ЗА ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА???

Comments are closed.

Most Popular