96 първолаци за пръв път чуха училищния звънец в „Св.Паисий Хилендарски“ в Дупница

96 първолаци, разпределени в 4 паралелки, престъпиха за пръв път училищния праг в СОУ  “Св. Паисий Хилендарски” в Дупница, а техните учителки едва смогнаха да приемат всички букети. Дворът на най-голямото училище в Дупница бе изпълнен до краен предел от ученици и родители за първия учебен ден. Гост на събитието бе зам.кметът на Дупница Олга Китанова, която поздрави всички от своя име и от името на кмета на Общината инж. Методи Чимев.

Богата и оригинална музикална програма, в която се включиха школите от училището по пеене и мажоретен състав, както и брейкърите от „Ден машийн“. Потрадиция, директорката на учебното заведение Виолета Инкьова удари първия училищен звънец, след което плисна менче за късмет и сполука пред всички.

Гост на първия учебен ден в ОУ “Св.св. Кирил и Методий” в Дупница бе зам.кметът на Дупница Крум Милев, който не пропусна да поднесе букет на зам.директорката Десислава Миркова.

66 са първолачетата, които тази година ще седнат за първи път зад училищните банки в училището. Те са разпределени в 3 паралелки.

Учениците от училището бяха подготвили музикално-поетична програма, с която отбелязаха началото на новата учебна година.