Маргарита Петкова
Фирмата на сина на кмета на Батак „Престиж Паунов“ ЕООД , е регистрирана на адреса на екскметицата на Ихтиман от БСП Маргарита Петкова. Това установи проверка на Фрог нюз.

Както медията ни съобщи по-рано днес,  кметът на Батак Петър Паунов от БСП ,  е давал обществени поръчки на фирмата на  сина си Крум, като по този начин фамилията се е облагодетелствала с половин милион лева.

Любопитното е, че фирмата е регистрирана в края на 2009 година на адрес: Ихтиман, кв . „Васил Левски“ бл . 1, ет . 4. По това време там е живеело семейството на Маргарита Петкова, която е два мандата кмет на Ихтиман от 2003 до 2011 г. В града упорите се говори, че общината се е управлявала  задкулисно от съпруга на Петкова-Димитър Петков, известен в региона като Калитко. За него се твърди, че имал много фирми и където били парите, там бил и той. Не се изключва вероятността именно Димитър да стои и зад създаването и дейността на „Престиж Паунов“ ЕООД .  В момента  екскметицата  на Ихтиман продължава да бъде влиятелна личност, тъй като е общински съветник в местния парламент. Преди около три години тя продала апартамента и той вече не се води на нея. Интересно би било разследващите да установят, дали „Престиж Паунов“ не е била ангажирана с обществени поръчки и на територията на Ихтиман по времето, когато Маргарита Петкова е била градоначалник