Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионСамоковБез произшествия и кражби на животни по Великден в Самоковско

Без произшествия и кражби на животни по Великден в Самоковско

Празничните дни в Самоковско преминаха спокойно, обобщиха  от Районното управление на полицията. Все пак празниците не се разминаха без бързи производства. През великденските почивни дни в Самоковско беше спокойно и нямаше нарушения на обществения ред. Ръководството на РПУ-Самоков бе осигурило засилено полицейско присъствие както в града, така и в 24-те села. Всички служители на районното управление са давали дежурства през почивните дни както в града, така и в селата, съобщиха от полицията с началник Васил Попов. Благодарение на предприетите мерки за сигурността на гражданите не са регистрирани кражби. За разлика от други години не е имало кражби и на животни. Регистрирани са седем бързи производства, които са по линия на КАТ. Установени са били нарушения на водачи на МПС-та, спипани зад волана след употреба на алкохол и наркотични вещества.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Агнета краднат циганите, но за Гергьовден, не за Великден. Скоро ке видите какво връзуват стари овчари по егреците , бият и краднат! Требе да има “леси” по шосетата към Самоков и усилена проверка на цигански багажници. Хванат ли циганин с крадено агне, конфискация на МПС-то и затвор!

  2. Господин Началник , недейте така ,че ще останете без работа с тази разкриваемост. Да ви покажа ли къщата си на какво прилича ? Постоянно сменям стъкла . Колко жици тръгват от електрическите стълбове от улица ,, Христо Максимов,, към махалата , които някак умело не виждате ?

Comments are closed.

Most Popular