Борисов свикал щаб в дома си за отвлечения Адриан в деня на похищението

Тони Златков

 

Премиерът Бойко Борисов свикал експертен щаб в дома си за отвличането на Адриан Златков. За това разказа в ефира на bTV бащата на отвлечения Тони Златков.

“Благодаря на полицаите и на Бойко Борисов, който ме покани в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях много сериозен екип от полицаи там, бащински изрази съчувствие за цялата ситуация и ме увери, че ще направят всичко възможно да заловят похитителите. Преди това видях с очите си сформирани два екипа за отвличането на Адриан. Благодарен съм за усилията по случая. Но мисля, че страхът у нас никога няма да отмине”, каза Златков.

Той сподели, че в момента семейството му се възстановява от преживения стрес. “Адриан в началото беше доста дезориентиран, но постепенно всичко ще се оправи”, каза Тони Златков.

Поисканата от похитителите неизвестна сума е била събирана в продължение на 4-5 дни, за което на Златков са помогнали негови приятели и партньори. Той е хвърлил парите от посочен му мост, като в момента на предаването е помолил полицията да не се меси.

Златков допълва, че похитителите са изпълнили всичко, което са обещали, и макар да му е странно, им благодари