Дупнишкият бизнесмен Валери Здравков подари на жена си Гергана чанта от последната колекция на „Стил” за Деня на влюбените

Валери Здравков и Гергана (на малката снимка)

 

Семейството замлъкна пред картината на прочутия художник Караваджо „Обезглавяването на Йоан Кръстител” по време на екскурзия в Малта

 

Дупнишкият бизнесмен Валери Здравков-Студента сюрпризира нежната си половинка Гергана с чанта от колекцията за Гърция на фирма „Стил”.

Подаръкът е специално за Деня на виното и любовта

Подаръкът е специално за Деня на виното и любовта и е от последната колекция на дупнишката фирма. „За Гери много ми харесаха красивите чанти на Крум Бицов. Те надминават даже чуждестранни марки. Всичко красиво в Дупница ни радва и изненадва много приятно”, издаде Валери.   

Семейство Здравкови отбеляза празника с много любов, с наздравица с червено домашно вино. Гергана и Валери Здравкови са обиколили света с екскурзии и си пазят за спомен сувенири от къде ли не. За последния си рожден ден през лятото миналата година Гери получи от съпруга си Валери и синовете си подарък екскурзия до Малта. Ето какво сподели Гергана Здравкова за воаяжа си до Острова на рицарите:

„Гледаш остров от камъни в морето, а на всяка минута кацат и излитат самолети с туристи. Островната държава е бивша британска колония. Нагледахме се на музеи, изложбени зали, барокова архитектура, обсипани със скъпоценни камъни. Мегалитните храмове в Малта са част от световното културно наследство, а в римокатолическия храм „Св. Йоан Кръстител” в столицата на Малта – Валета, видяхме невиждана красота на християнски храм и прочутата картина на италианския художник Караваджо ”Обезглавяването на Йоан Кръстител”. Но през цялото време ни липсваха българските планини. Като се връщахме, в самолета Валери не се успокои, докато не видя върховете им. Толкова много красоти сме виждали, но красотата на Дупница също може да изненада приятно”, разказа Гергана.

Гери и Валери имат двама синове, който са семейни и двама внуци.