Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаДупнишкият бизнесмен Валери Здравков подари на жена си Гергана чанта от последната...

Дупнишкият бизнесмен Валери Здравков подари на жена си Гергана чанта от последната колекция на „Стил” за Деня на влюбените

 

Семейството замлъкна пред картината на прочутия художник Караваджо „Обезглавяването на Йоан Кръстител” по време на екскурзия в Малта

 

Дупнишкият бизнесмен Валери Здравков-Студента сюрпризира нежната си половинка Гергана с чанта от колекцията за Гърция на фирма „Стил”.

Подаръкът е специално за Деня на виното и любовта

Подаръкът е специално за Деня на виното и любовта и е от последната колекция на дупнишката фирма. „За Гери много ми харесаха красивите чанти на Крум Бицов. Те надминават даже чуждестранни марки. Всичко красиво в Дупница ни радва и изненадва много приятно”, издаде Валери.   

Семейство Здравкови отбеляза празника с много любов, с наздравица с червено домашно вино. Гергана и Валери Здравкови са обиколили света с екскурзии и си пазят за спомен сувенири от къде ли не. За последния си рожден ден през лятото миналата година Гери получи от съпруга си Валери и синовете си подарък екскурзия до Малта. Ето какво сподели Гергана Здравкова за воаяжа си до Острова на рицарите:

„Гледаш остров от камъни в морето, а на всяка минута кацат и излитат самолети с туристи. Островната държава е бивша британска колония. Нагледахме се на музеи, изложбени зали, барокова архитектура, обсипани със скъпоценни камъни. Мегалитните храмове в Малта са част от световното културно наследство, а в римокатолическия храм „Св. Йоан Кръстител” в столицата на Малта – Валета, видяхме невиждана красота на християнски храм и прочутата картина на италианския художник Караваджо ”Обезглавяването на Йоан Кръстител”. Но през цялото време ни липсваха българските планини. Като се връщахме, в самолета Валери не се успокои, докато не видя върховете им. Толкова много красоти сме виждали, но красотата на Дупница също може да изненада приятно”, разказа Гергана.

Гери и Валери имат двама синове, който са семейни и двама внуци.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular