Дупнишкият борец Даниел Александров преди световното в Париж: Ще се боря за всяка точка и за медал, нужен ми е само малко късмет

 

Даниел Александров от Дупница е една от българските надежди за медал от предстоящото световно първенство по борба, което ще се проведе през следващата седмица в Париж (Франция). Той стигна до отличията на европейското през миналата година, а сега ще спори за отличията в категория до 80 кг.

“Да, имам големи очаквания. Надявам се да се получат нещата този път, защото на европейското тази година бях на косъм. Подготвен съм, чувствам се добре, така че ми трябва малко късмет”, заяви Александров. Той признава, че натрупаният опит на големи първенства му помага да се справя с напрежението и очакванията. “Натрупах малко повече самочувствие и опит. Отивам на състезание с по-малко притеснение. Пак има, защото хората имат очаквания. Аз вече гледам да не обръщам внимание на тези очаквания, защото може би това ми изигра лоша шега преди олимпиадата. Отивам и се боря за всяка точка и за медал.”