Saturday, July 27, 2024
HomeРегионКюстендилЕкспертът по грим Десислава Стойкова от Кюстендил каза „да”  на любимия си...

Експертът по грим Десислава Стойкова от Кюстендил каза „да”  на любимия си Антон Стоименов, събраха 1015 лв. и 50 евро вместо букети от сватбата си – дариха ги за лечението на болната Рая

 

Дъщеричката им Дея прие светото кръщение преди дни, кумовете на младоженците Мария и Николай Капитанови станаха духовни родители на малката чаровница 

Красавицата Десислава Стойкова от Кюстендил прибави официално към името си фамилията на любимия мъж и вече е госпожа Стоименова.

Десислава, която е експерт по грим и коса, каза заветното „да” на Антон Стоименов и двамата размениха брачни пръстени и клетви. Младоженците дариха събрани средства от сватбата си и за лечението на малката Рая от Кюстендил. „Искам да благодаря на всички наши гости, че уважиха и приеха идеята ни вместо цвете в сватбения ни ден да дарят сумата, предвидена им за букет, в кутия за бебето Рая. Заедно събрахме 1015 лв. и 50 евро. Паричките са преведени и ще се молим малкото бебче бързо да оздравее!”, развълнувано съобщи булката.

Семейството има красиво момиченце Дея и празнува две щастливи събития – и сватба, и кръщене.

На младоженците кумуваха Николай и Мария Капитанови. Сватбата бе изключително красива и стилна, а за уникалната фотосесия се погрижи фотографът Васил Николов. Младоженците бяха приятно изненадани от стотици поздрави и пожелания за безоблачен семеен живот и много щастие. Кумовете им Николай и Мария Капитанови станаха и духовни родители на малката Дея. Тя прие светото кръщение преди дни, а приятелите на родителите й пожелаха малката принцеса да е благословена, все така красива и много да радва мама и татко.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular