Експертът по грим Десислава Стойкова от Кюстендил каза „да”  на любимия си Антон Стоименов, събраха 1015 лв. и 50 евро вместо букети от сватбата си – дариха ги за лечението на болната Рая

 

Дъщеричката им Дея прие светото кръщение преди дни, кумовете на младоженците Мария и Николай Капитанови станаха духовни родители на малката чаровница 

Красавицата Десислава Стойкова от Кюстендил прибави официално към името си фамилията на любимия мъж и вече е госпожа Стоименова.

Десислава, която е експерт по грим и коса, каза заветното „да” на Антон Стоименов и двамата размениха брачни пръстени и клетви. Младоженците дариха събрани средства от сватбата си и за лечението на малката Рая от Кюстендил. „Искам да благодаря на всички наши гости, че уважиха и приеха идеята ни вместо цвете в сватбения ни ден да дарят сумата, предвидена им за букет, в кутия за бебето Рая. Заедно събрахме 1015 лв. и 50 евро. Паричките са преведени и ще се молим малкото бебче бързо да оздравее!”, развълнувано съобщи булката.

Семейството има красиво момиченце Дея и празнува две щастливи събития – и сватба, и кръщене.

На младоженците кумуваха Николай и Мария Капитанови. Сватбата бе изключително красива и стилна, а за уникалната фотосесия се погрижи фотографът Васил Николов. Младоженците бяха приятно изненадани от стотици поздрави и пожелания за безоблачен семеен живот и много щастие. Кумовете им Николай и Мария Капитанови станаха и духовни родители на малката Дея. Тя прие светото кръщение преди дни, а приятелите на родителите й пожелаха малката принцеса да е благословена, все така красива и много да радва мама и татко.