Thursday, May 2, 2024
HomeНовиниБългарияГЕРБ депутатът от Дупница Ив. Константинов: Не приемайте оставката на Делян Добрев,...

ГЕРБ депутатът от Дупница Ив. Константинов: Не приемайте оставката на Делян Добрев, той разби статуквото в Хасково

 

Делян Добрев не бива да подава оставка. Той разби статуквото в един малък град и помогна за неговото развитие. Ако някъде е сгрешил, това означава, че е работил. Така ГЕРБ депутатът Ивайло Константинов от Дупница подкрепи колегата си от Хасково Делян Добрев, който обяви, че напуска парламента и всички постове в партията, които заема.

Делян Добрев

Добрев обяви, че се оттегля от политиката след изявлениета на червената депутатка Елена Йончева, че с неговото име са свързани редица назначения в община Хасково. Константинов застана зад Добрев в официално изявление. “Делян Добрев – оставка?! Не искам и не мога да повярвам, че човекът, разбил статуквото в един град, вложил цялата си енергия за развитието на региона, доказал се с интелект, знания и умения – толкова дефицитни в наши дни – може да поиска да бъде освободен, защото е допуснал кадрова грешка?!
Деляне, приятелю, всички работим с хора, които често малко познаваме – всички сме допускали и допускаме подобни грешки, нелепо е, недоумявам…!
Уважаеми членове на ИК на ГЕРБ, моля ви не наливайте вода в мелницата на опонентите ни, не приемайте тази оставка! Приемането й, поне за мен, ще бъде равносилно на послание към всички нас: “не работете, за да не грешите!”, обяви Константинов.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ако Хасково е малък град, значи Дупница е жалко село! 12-ият по големина град в България е малък? може би човечето на снимката вижда себе си в същата роля като Добрев? страх лозе пази! ама ще му дойде времето и на Ивкони. рано или късно…

Comments are closed.

Most Popular