Кметът Методи Чимев и стотици дупничани аплодираха волейболистите от „Марек Юнион – Ивкони” за победата им с 3:0, управителят Васил Панчев изгледа мача на крак

Васил Панчев гледа мача почти прав

 

Съветникът Йордан Йорданов дойде в залата с внука си адаш, призна: Заради еднаквите имена стана объркване, че ходя на курсове по карате и английски

Дупнишкият съветник от ГЕРБ Йордан Йорданов изгледа мача на волейболистите от „Марек Юнион – Ивкони” с шампионите от „Нефтохимик” в компанията на внука си адаш Йордан Йарданов.

Кметът Методи Чимев и Гущеров на мача

Дупничани забелязаха, че Йорданов страни от общинарите и колегите си в ОбС. Преди време те го майтапеха, че тича на курсове по английски, математика и карате.

Еднаквите лични и фамилни имена на дядо и внук понякога създават объркване, призна си общинският съветник, който придружава амбициозния си внук отличник Йордан и на уроците по математика, и по английски, и на спортните му занимания.

Оспорваният инфарктен мач между „Марек” и „Нефтохимик”

„Мои колеги помислиха, че лично аз ходя на уроци по математика, английси и карате и ме умориха от майтап. Тогава им отговорих – с математиката и английския не знам, но заради каратето стойте по-далеч от мен”, обясни създалото се недоразумение съветникът Йордан Йорданов.

Общинският съветник Йорданов вика на мача с внука си Йордан

Изключителният мач на дупнишките волейболисти бе изпълнен с много емоции за феновете. Любимците им сразиха „Нефтохимик” с 3:0. Сред публиката заедно с треньорския екип бяха кметът на Дупница Методи Чимев, ОбС шефът Емил Гущеров и др. Управителят на спортната зала – бившият полицай Васил Панчев, бе най-емоционален на мача и с адаша си Васил Кюркчийски се превърнаха в атракция в залата.