Кметът Церовска: Игрището в кв. „Проучване“ ще бъде първият спортен обект за 2018 г. в Перник, ще сложим баскетболни кошове

„Първият спортен обект, който ще направим през 2018 година, ще бъде игрището в кв. „Проучване“, обеща кметът на община Перник Вяра Церовска пред децата и родителите в квартала. Тя се срещна с местните жители и заедно стигнаха до решението, че по-добрият вариант е спортното съоръжение да бъде изцяло реновирано идната година.

Кметът обясни пред младите спортисти, че ще бъдат подменени оградата, подовата настилка, ще се поставят нови врати и баскетболни кошове. Инициативата за ремонта на спортната площадка дойде от младите хора в квартал „Проучване“ преди месец, когато посетиха кабинета на кмета с молба съоръжението да бъде възстановено. Кметският екип тогава веднага реагира и отиде на място да види каква е ситуацията.

На срещата присъстваха и зам.-кметовете Владислав Караилиев и Денислав Захариев, които бяха запознати от местните жители и с други проблеми, свързани с бездомните кучета и осветлението.