Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионКюстендилКороните на Югозапада! Милица Стойчева от Кюстендил, Катя Карпарова от Петрич и...

Короните на Югозапада! Милица Стойчева от Кюстендил, Катя Карпарова от Петрич и Ая Борчева от Перник се наредиха сред топкрасавиците на 2018-а

Югозападът се слави с едни от най-красивите жени в България и доказателство за това е, че непрекъснато наши хубавици печелят конкурси за красота.

Ая Борчева

В рамките почти на месец три момичета от Кюстендил, Перник и Петрич се окичиха с титли, ленти и корони за красавици №1. Ученичката от Гимназия “Пейо Яворов” в Петрич Катя Карпарова още не може да се нарадва на победата в конкурса “Мис Божура” – Петрич за 2018 г. Чаровницата бе поздравена от десетки свои приятели и роднини, а Роза Карпарова с гордост обяви: „Кате, честито, баба, много си хубава”.

Милица Стойчева

Красивата перничанка Ая Борчева официално е носителка на титлата „Кралица на пролетта” 2018 г. Ая е модерна и фатална млада дама, за която Габи Попова предрече, че ще има доста успехи в конкурсите за красота оттук насетне.

Тазгодишната девойка „Кюстендилска пролет” Милица Стойчева тотално обра овациите. Победителката в най-стария конкурс за красота се хареса далеч извън пределите на Кюстендил, а снимката й в народна носия и със стомна стана абсолютен хит. „Естествена красота и чистота”, коментираха възхитени хората. Милица беше специален гост на женското дружество „Майчина любов“ в навечерието на светлите великденски празници. Тя получи като подарък от женското дружество пролетна картина на кюстендилската художничка Ценка Бакърджиева.

RELATED ARTICLES

Most Popular