Летните булки на Сандански! Елена Чомберова, Валентина Глинджурска, Нели Драмалиева… като слънца на сватбите си

  • Шаферките Белослава и Весела: Нашата булка Елена беше най-приказна

 

Лятото е един от най-красивите сезони за сватби и булките от Сандански го доказаха с умопомрачителни тоалети и модни прически.

Нели Драмалиева

Дамите, които минаха в отбора на омъжените момичета в курортния град това лято, са пример за стил и елегантност. Валентина Глинджурска, която е правистка от ЮЗУ – Благоевград, бе една от уникалните летни булки на Сандански.

Елена Чомберова с Белослава Петрова и Весела
Страхил и Елена Чомберова

Тя обвърза официално живота си с любимия Георги. Очарованието на Валентина като булка бе уловено от фотографите на кstudio. Нели Драмалиева също впечатли с нежна булчинска визия. В един от най-щастливите дни в живота си тя грееше като слънце – с ефирна рокля и букет със сърце.

Анелия Трайкова

Елена Чомберова също спечели възхищението на санданчани. Много красива булка, коментира Емилия Анастасова. Хубавата Елена каза „да” на избраника си Страхил, а фотосесията им бе просто спираща дъха. Шаферките Белослава и Весела също бяха като излезли от приказките. Двете чаровници споделиха: Елена е най-приказната булка, прекрасна, просто нямам думи.

Стефани Петрова

Анелия Трайкова, която прие фамилията на съпруга си Йордан Чолев, също бе повече от прекрасна в сватбения си ден.

Стефани Петрова бе една от булките, за която ще се говори още дълго време, след като направи една от най-пищните сватби в курортния град.