Младоженците Георги и Георгина Цветкови обиколиха Кюстендил с бял ролс – ройс, украсиха ресторанта с 4 800 рози

Георгина в ръцете на съпруга си Георги след гражданския ритуал
  • Георги предложи брак на избраницата си на Фонтана на влюбените в Рим

С бял ролс – ройс младоженците Георги и Георгина Цветкови обиколиха Кюстендил.

Ролс-ройсът докара влюбените на сватбеното парти

Двамата си казаха „да” пред стотици гости, след като чаровната булка получи предложение за брак на фонтана на влюбените в Рил.

Венецът от рози от кума Тони, крайният вдясно на снимката
Георгина и Георги с Тони и Дияна

Свекървата Рени Цветкова, която е хореограф, разказа, че приготовленията за сватбата са продължили с месеци. „Двамата са задено от осем години. Синът ми предложи на Георгина да стане негова съпруга по изключително романтичен начин. Това стана навръх 14 февруари на Фонтана на влюбените в Рим. Снахата нищо не подозирала, просто Георги купил билети за екскурзия до Италия, пратил й ги по Viber, тъй като тя тогава работеше в София“, споделя историята на влюбените Рени Цветкова.

Шаферките на Георгина бяха момичета в народни носии
Родителите на младоженеца Георги, Рени и Анатоли Цветкови

На сватата кумуваха Тони и Дияна Костеви. Целият ресторант бе декориран с 4 800 рози, а гостите бяха съобразили дрескода си с украсата в заведението. Заради Петровите пости младото семейство не влязло в църквата, за да се венчае и пред Бог.

Бащата на булката – Николай Кесяков я завел до съпруга й за първия танц. Георги е единствен син в семейството на Рени и Анатоли Цветкови. Шаферките бяха пременени в народни носии. Тоалетите на младоженците били дизайнерски. Георгина заложила на испански дизайнер, а Георги на италиански. Свекървата Рени пък заложи на българския дизайнер Стоян Радичев с рокля 3D. Гости от Пловдив, София и Бургас и от Якоруда, откъдето е родом Цветкова, дойдоха на сватбата.

Първите изпълнения на тържеството бяха от Танцова формация „Багреница“, а след това настроението поддържали музикантите от „Три звезди“.