Наталия Николова от Самоков изпя руската песен „Чунга – чанга“ с ролкови кънки на фестивала на виното в Сърбия

Читалище “Младост – 2003 ” с председател Лили Шуманова записа отлично представяне

Самоковското Читалище “Младост – 2003″ записа отлично представяне на най-големия фестивал на виното в Република Сърбия –”Винария” –2017 г. Александровац”.

„Имахме щастие да участваме в този прочут фестивал с танцовия ансамбъл „Самоков“, сподели председателят на читалище „Младост“ Лили Шуманова. Заедно с танцьорите са участвали Наталия Николова, Мария Грозданова и Виктория Милева.

Те взривиха публиката с песните и танците си и всички в залата запяха с тях. Наталия Николова се представи с руска песен „Чунга – чанга“, на която събра погледите с хореография на ролкови кънки. Водещият също не издържа на емоцията и поиска едно кръгче с ролковите кънки на Наталия. „Хореографът ни Станислав Крумов доказа, че добре си върши работата. В програмата участва и певческата група от село Радуил. Отзивите за възпитаниците на Читалище „Младост“ са прекрасни. Имахме възможност да се разходим и в Александровац и много се впечатлихме от фонтана с виното, имаше много павилиони с вина и със стоки местно производство. Дегустирахме всички вкуснотии и за спомен си купихме по бутилка вино”, каза още Шуманова.