Недоволен клиент уби фризьор в Русия заради лоша прическа

 

В Русия фризьор беше убит от клиент, останал недоволен от прическата си, съобщи руската телевизия „Звезда“. Инцидентът е станал в Московска област.

Кадри от убийството, заснети от камерите на улицата пред салона, бяха публикувани в мрежата от друг клиент на фризьора. Той заяви, че човекът е вършил професионално и съвестно работата си.

Жертвата е 24-годишен мъж, родом от Узбекистан. Трагичният инцидент е станал в петък, на 13 октомври. Ден преди това клиент е посетил фризьорския салон и е платил 200 рубли (3.5 долара) за подстригването. На следващия ден обаче се върнал, недоволен от резултата.

Фризьорът се заел да „поправя“ прическата, но нервният клиент отново останал недоволен и го подгонил на улицата. Секунди по-късно нападателят наръгал няколко пъти фризьора с остър предмет.

На кадрите се вижда как се опитва да се изправи, но в един момент пада безжизнено на земята. Жертвата е починала преди пристигането на линейката. Руските медии отбелязват, че на улицата има и други хора, но никой не спира нападателя и не помага на младия мъж.

Руската полиция се опитва да идентифицира самоличността на нападателя.