Певицата Ваня Кудева и бизнесменът Иван Паризов вдигнаха приказна сватба в Боровец, булката пя „Излел е Дельо хайдутин” специално за баща си Красимир

Ваня и Иван

Родителите на младоженеца Марияна и Борис Паризови подариха на младото семейство почивка на Малдивите

 

Сватба като в приказките вдигнаха Ваня Кудева и избраникът й Иван Паризов, които живеят в Италия. Съдбовният празник на певицата и бизнесмена с корени от Дупнишкия край беше на горска тематика, която присъстваше и в украсата на дома на булката и ресторанта.

Новото семейство се придвижваше с подходящо украсен за случая мерцедес стар модел. Булката бе изведена от дома на родителите й в сапаревобанското село Сапарево – Спаска и Красимир Кудеви, под съпровода на гайда. Задачата бе поверена на гайдаря Валери Симеонов. Църковният брак се състоя в църквата „Свети Георги” в Дупница, а сключването на гражданския брак – в двореца „Царска Бистрица” в Боровец.

Моменти от съдбовния ден
Щастливите младоженци

В известен хотел в планинския курорт бе и тържествената вечеря, на която бяха над 200 гости. През цялото време младоженците се радваха на поздравите на ТФ „Накит” и още много музиканти. За доброто настроение на гостите се погрижиха бендът „Асис груп” и диджей. Изненадата за младоженеца беше актьорът Краси Радков, който е негов любимец и беше поканен от половинката му Ваня, за да се включи в тържеството.

На младото семейство кумуват Даниел Караджов и Ели Грънчарова. На сватбата присъстваха и консулът на България в Милано Росен Руфев и неговата съпруга. Красивата и стилна украса на дома на булката и ресторанта сътвори сватбена агенция.

Родителите на младоженеца Марияна и Борис Паризови направиха страхотен сватбен подарък на Иван и Ваня – почивка на Малдивите. Бащата на булката Красимир пък получи специален поздрав от порасналото си момиче – родопската песен „Излел е Дельо хайдутин”, която е една от любимите му песни.

Ваня Кудева е известна със своите изпълнения на народни песни, които изпълняваше още като дете във фолклорната група към читалището в Сапарево, на което майка й Спаска Кудева е секретар. Булката е възпитаничка на училището за народни изкуства в Широка лъка. Иван Паризов е син на президента на ФК „Марек“ Борис Паризов, който е дупничанин, но от години живее със семейството си в Милано и имат собствен бизнес.