Saturday, May 25, 2024
HomeРегионБлагоевградРезил навръх 3 март: Изхвърлиха дупничани от ресторант в Македония, туроператорът Даниела Грошкова...

Резил навръх 3 март: Изхвърлиха дупничани от ресторант в Македония, туроператорът Даниела Грошкова от „Оазис” не платила куверта от по 39 лв.

Готвачи, сервитьори и оркестранти погнали нашенци, искаме си парите, такъв срам никога не сме брали, споделиха те

Собственикът на фирмата Васил Ангелов от Благоевград: Грошкова е пред уволнение, обеща да върне парите, макар хората все пак да са пътували до Македония и са яли салата с ракия

Туроператорът Даниела Грошкова, която завежда офиса на благоевградската фирма „Оазис” в Дупница, завлякла цял автобус дупничани с по 39 лв.

Грошкова продала оферти на фирмата за празничен обяд в комплекса „Гиновци” в Македония навръх националния празник 3 март. Грошкова събрала парите, завела групата с автобус в Македония, но не платила кувертите в комплекса и собствениците заедно с персонала изгонили дупничани като кучета от ресторанта. Преди това обаче те им сервирали вкусна салата и по една ракия. Излагацията стартирала малко след като от комплекса установили, че туроператорката се мотае и отказва да плати предварително за увеселението и гощавката.

Нашенци били като гръмнати, след като готвачите, сервитьорите и оркестрантите ги нападнали с унизителни призиви „вън, напускайте веднага”.

„Първоначално не знаехме какво се случва, чудехме се какво става. Туроператорката също се правеше на незнаеща. Всички бяхме съсипани. Таково огромно унижение и срам не бяхме изпитвали. Смятахме да се обърнем към прокуратурата, но ситуацията е така объркваща. Чудехме се какво да предприемем. Питахме къде са парите, които предоставихме на „Озаис”, опитвахме да намерим документи, които да удостоверят, че сме си платили, но никой от нас не носеше такъв, а повечето не бяхме и получили. Оказа се, че отвсякъде сме неизрядни. Качихме се като попарени в автобуса и се прибрахме, преживяхме световен резил. Предупреждаваме хората да не използват услугите на туристическа агенция „Оазис”, за да не се окажат в нашата ситуация, моля да не цитирате имената ни, защото още не сме преодолели срама. Не смятаме, че и прокуратурата ще ни помогне, тъй като случаят е особен”, казаха потърпевши. Офисът на фирмата в Дупница се намира на ул. „Николаевска”.

Веднага се свързахме със собственика на агенцията Васил Ангелов от Благоевград. „Да, така е. Признавам за случилото се, туроператорката е пред уволнение, тя обаче обеща да върне парите на всички потърпевши, надявам се, че ще го направи, въпреки че те са консумирали част от услугата, пътували са до комплекса, изяли са по една салата и са пили по ракия”, каза той за вестник „Вяра”.

Това не е първият подобен случай с въпросната компания. Има подадени и други жалби срещу същата фирма.

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

 1. Господин Попов е много отговорен за действията на Паликарска ,защо ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Може би си спомня за злоупотребите на паликарска ,защото госпожа ПОПОВААА -детска учителка в детската градина в село Яхиново видя края си ще се пенсионира ,а маминия син не желае. Може би маминка трябва да работи с памперс,но родителите не носят нейния размер

 2. Относно горе написаната с много невярно съдържание статия искам да кажа, че ние 24човека бяхме на този невероятен купон в Гиновци и смело мога да заявя, че статията, която е написана от някой , който няма доблестта да напише името си НЕ Е напълно вярна. Имаше някакво недоразумение с вечерята, но нито сме били гонени, нито обиждани , нито унизени от персонала. В този момент се чувстваме много по унизени и обидени от тъпата статия на в ” Вяра” Смешно и некоректно е да се пишат глупости, но явно става много голям сблъсък на интереси и някой всячески се стреми да оплюе Туроператорската агенция” Оазис” и най – вече Даниела Грошкова. Вчера ни бяха върнати всички пари(по 39лв.на човек- АДМИРАЦИИ за което).Пожелаваме много успехи и дано по някакъв начин да успеем да помогнем да се изчисти името и достойнството на очарователната Д. Грошкова , за да можем отново да пътуваме и да се забавляваме заедно!!!
  Имайте доблестта от редакцията да се извините на всички нас за глупостите, които сте побликували , защото изглеждате нелепо и смешно с тези небивалици с който искате да си вдигнете рейтинга.

 3. Адмирации за хората,които са ЗА истината!!! Когато се оплюе някой е редно когато истината излезе наяве да бъдат поднесени извинения. Искрено се надявам екипа на вестника да отрази и тази част от историята!

 4. Zdraveite az sum ot taka nare4enite ”IZGONENI”nqma ni6to takova xorata bqxa mnogo lubezni prekaraxme dobre s izklu4enie na malkoto nedoraznumenie s ve4erqta.Jenata se izvini mnogokratno i ni e vurnala cqlata suma makar 4e si xapnaxme i pinaxme dovolno. Smqtam 4e kakto jenata se izvini na vsi4ki taka sega e redno i avtora na tazi statiq da se izvini publi4no na Daniela Gro6kova. Xubavo e da ima6 statiq no q proveri kakto trqbva .

 5. Горе написаното в статията е пълно изопачаване на истината.
  Имаше съвсем малко недоразумение и в знак на извинение г- жа Даниела ни върна парите до стотинка, въпреки че ходихме, играхме, пихме, ядохме салати и ордьоври!

 6. Горе написаното в статията е пълно изопачаване на истината.
  Имаше съвсем малко недоразумение и в знак на извинение г- жа Даниела ни върна парите до стотинка, въпреки че ходихме, играхме, пихме, ядохме салати и ордьоври!
  А и обиди изобщо не е имало!

Comments are closed.

Most Popular