Синът на лидера на КНСБ в Перник Наташа Ангелова – Милен, вдигна тракийска сватба с дъщерята на режисьора на «Рамбо» Тед Кочев, платили 1200 лв. наем за сцената на Античния театър в Пловдив

Тед Кочев и дъщеря му Александра Снимка: Мартин Михайлов, Colibri Books

150 гости останали смаяни от церемонията и от облечената в народна носия булка Александра, Ангелова захрани младоженците с пита и мед

 

Тракийска сватба на дъщеря си Александра направи световният режисьор и сценарист Тед Кочев в Пловдив, като с благословия той я предаде на съпруга й Милен Ангелов – син на лидера на пернишкото КНСБ – Наташа Ангелова. Ритуалът се е състоял навръх Голяма Богородица на сцената на Античния театър. Събитието протекло при голяма дискретност. “Изрично помолиха да не се разгласява”, съобщиха от управление “Старинен Пловдив”. Театърът бил нает за час и половина от 18 до 19,30 ч, за което Кочев платил 1200 лева.  150-те гости били разположени на сцената. Целият ансамбъл “Тракия” е бил ангажиран за събитието. Музиканти, певци и танцьори забавлявали сватбарите, които били от различни националности. Домакините помолили присъстващите да не правят снимки. Единствено тв камера и дрон “запечатали” тържеството.

Александра е от втория брак на Тед Кочев, женен за китайка. Сценаристът и режисьор на култовия филм «Рамбо» има пет деца. Булката Александра и младоженецът Милен Ангелов били в народни носии. Държали на автентичен тракийски ритуал. Музиканти разказаха, че гостите останали зашеметени. “Двете майки – на булката и на младоженеца, се разплакаха”, разкриха певици.

Наташа Ангелова

Ритуалът започнал със забулване на момата и извеждането й от дома. Свекървата – Наташа Ангелова, която е лидер на КНСБ в Перник, захранила младоженците с пита и мед. В продължение на час се вили кръшни хора и ръченици. Чуждите гости останали смаяни. Накрая ритуалът приключил с тракийско хоро, на което се хванали всички присъстващи. Тъщата много харесвала Милен, признаха близки до семейството.