Соня Иванова от Бобов дол алармира: Деца тормозят безпомощни кутрета в Бобов дол, изсипват им водата

Соня Иванова

Едното от животните е много зле, няма да издържат горещините, опасява се Иванова

 

Бобовдолката Соня Иванова взе под крилото си изтормозени и изоставени кученца в миньорския град. Жената би тревога и стартира акция по намирането на дом на малките животинчета.

„Бобов дол! Умират бавно! Бити и тормозени от хлапета, обезводнени и гладни! Вчера им сложихме вода, дано пак не я разсипе някой! Едното момченце е зле, моля ви, хора, та това са бебета, те имат нужда от грижи и обич! Няма да издържат на тези горещини!”, алармира сърцатата дама, която не е издържала да гледа безучастно безпомощните мъници.

Тя сподели, че е нахранила кутретата. „Проблемът е, че някой хвърля водата, а те от жегата се обезводниха! Аз не мога да ги взема, имам шест кучета, които са на ранчото! Ще стане страшно, ще се издавят! Решихме да останат там, където са, дано намерим някой да ги вземе. И двете са момчета! Единственото притеснение ми е, че децата ги тормозят! Иначе са обезпаразитени външно, но лошотията няма почивен ден! Крият се под колите на паркинга. Мястото е оживено, където и да ги сложим, те ще дойдат пак там, защото им хвърлят храна. Но са недохранени”, уточни тя.

Историята с изоставените и тормозени кученца намери широк отзвук.

„Отвратителна нация сме… Няма спор!!! Човек като не прави добро, поне да не прави лошо… ама не!!! Водата трябва да им разлеят!”, коментира гневно Виолета Ачкова.

„Какви деца ражда България, малки изродчета!”, гневи се Мими Иванова.

„Приберете ги, хора, не търсете оправдания”, призова Росица Тодорова.

„Абе, хора, като не си възпитавате децата… моля, не се размножавайте бе!!!”, избухна Вичката Стоянов.

„Няма ли Човеци там? Помогнете на бедните душички. Моля Ви, хора…..”, проплака Нели Ангелова.