Saturday, May 25, 2024
HomeСкоростиToyota Corolla има нова версия

Toyota Corolla има нова версия

Toyota Corolla има нова версия, наречена Active Sport. Това са седан и комби, които се отличават със спортен екстериор и разширен списък с оборудване. Такива автомобили са оборудвани със седалки с подобрена странична опора, алуминиеви педали, черен външен декор и джанти и със само три цвята на каросерията: бял, сив и черен.

Задвижването е същото като на стандартна Corolla. Задвижване на предните колела или задвижване на всички колела. Цените започват от 19 000 евро, но към момента тази версия се предлага само на японския пазар. Очаква се в бъдеще да стане налична и на другите пазари.

Тези автомобили имат ексклузивен дизайн на предната броня, 17-цолови лъскави черни джанти, спортни седалки с интегрирани облегалки за глава, комбинирана тапицерия от изкуствена кожа/текстил и алуминиеви педали. Освен това надписът Active Sport улеснява разпознаването.

Тези версии на Corolla са оборудвани по подразбиране с мониторинг на мъртвата зона и видеорекордер, плюс поддръжка за функцията Digital Key. Имайте предвид, че няма промени в технологията – само окачването и кормилното управление са преконфигурирани за автомобилите с предно задвижване.

Силовият тракт се състои от хибридна система, базирана на атмосферния 1.8-литров бензинов двигател (98 к.с., 142 Нм). Задвижването може да бъде, както само на предните колела, така и на всички колела E-Four.

Ще припомним, че в края на миналото лято Toyota актуализира наточената GR Corolla. Японците използваха своя опит в подготовката на автомобили за 24-часовата серия Super Taikyu и се фокусираха върху две области: подобряване на реакцията и оптимизиране на аеродинамиката./ /fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular