Треньорът на най-новия футболен отбор в Дупница Тоше Шамаро спи на стадиона, по цял ден не слиза от косачката

Тодор Тодоров в действие – яхна косачката и не слиза от нея, докато последната тревичка от стадиона не падне окосена.

Общинският шеф Александър Паризов се подвизава в редиците на „Динамо”, тимът дебютира в група „Рила” с победа над Яхиново

Тодор Тодоров предава треньорския пост на Роман Караколев след връщането му от Италия

Най-новият футболен отбор в Дупница – „Динамо”, отнесе с 3 гола съперника си от Яхиново в първия мач в Областна футболна група „Рила“.

Светослав Соколов, Тодор Тодоров, Ю. Спасов, Л. Любомиров, Васил Караколев, Антонио Живков, Марио Соколов и др.

Голмайстори са Златанов и Кирил Иванов с две попадения. Мачът събра публика от около 300 привърженици, които драха гърла на инфарктния мач.

Част от дупнишките футболисти на контролата срещу израелския „Апоел”

„Първа победа в лигата срещу тежък противник”, коментираха от дупнишкия „Динамо”. Отборът е чисто нов и в него се подвизават куп известни личности от Дупница. Един от учредителите му е футболната легенда Роман Караколев.

Титулярният екип на „Динамо”

От години той живее в Италия, но след като се прибере, ще поеме треньорския пост от Тодор Тодоров. Тодоров е известен в Дупница като Тоше Шамаро, признат е като един от най-добрите в състезанията по стрелба. Вратата пази Васил Караколев. Футболистите са взели стадиона около село Червен брег и вкарват много труд и енергия да го приготвят за най-великата игра – футбола, навили са си на пръста и да го ремонтират. Тодор Тодоров не слиза от косачката. Даже спи на терена, издадоха колегите му. Приятелите го насърчават: „Намери си мястото след толкова много лутане”.

Александър Паризов

Коженото кълбо за „Динамо” (Дупница) търкаля и началник-отдел „Транспорт и сигурност“ в община Дупница Александър Паризов. В редиците на новия отбор са още Светослав Соколов, Юлиян Спасов, Любомир Любомиров, Антонио Живков, Марио Соколов, Даниел Стойков, Радослав Кръстев, Борис Сотиров.

Васил Караколев

Следващият мач на момчетата от „Динамо” е на 23 септемви срещу ФК „Левски” (Кочериново). Футболният отбор има намерение да направи и детско-юношеска школа.