Валери Симеонов дойде на сватбата на Сидерови с препасани пищов и ножове в пояса, премиерът Борисов седна на масата на Ангелкова

Бойко Борисов също пристигна на празненството

 

Вицепремиерът Валери Симеонов уважи сватбата на своя коалиционен партньор и приятел от години Волен Сидеров. Лидерът на НФСБ се появи на тържеството малко след 22:30 ч., като обра овациите на всички гости. Причината е, че Симеонов реши да се премени в българска народна носия, опасал пищови на пояса си. “Така се ходи на патриотична сватба”, коментира пък вицепремиерът в страницата си във фейсбук, където пусна и своя снимка от пищното тържество.

Освен от лидера на НФСБ сватбата бе уважена и от министъра на отбраната Красимир Каракачанов с достойно присъствие на неговите съпартийци от ВМРО. Според хора, останали до края на купона, всички се забавлявали, пели и веселили в чест на младоженците Сидеров и Деница Гаджева.

Министър-председателят Бойко Борисов също пристигна на празненството по случай сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева. Той се поздрави с голяма част от присъстващите и седна на масата на Владислав Горанов, Вежди Рашидов и Николина Ангелкова.