ЮЗУ юристката Мая Близнакова вдигна страхотна сватба с любимия си Иво, булката призна: Той е мъжът, който ме накара да повярвам в любовта

Близки на младоженците от Белица, Якоруда, Благоевград в един глас: Най-красивата двойка

Сватбата на ЮЗУ юристката Мая Близнакова и на нейния любим Иво стана истински хит в Белица, Якоруда, Благоевград…

Двамата влюбени встъпиха в брак и си обещаха с размяната на пръстените да се обичат и да се подкрепят цял живот. Красивата булка направи прочувствено признание в любов на Иво. „Той е мъжът, на когото не вярвах, но който спечели доверието ми. И продължава да го печели всеки ден.

Той е мъжът, в чиито думи се съмнявах, но той ги подкрепя ежедневно с делата си.
Той е мъжът, който ме накара да повярвам в любовта. Да позная любовта. Онази, истинската, осъзнатата, зрялата. Любовта, която ме промени, но не за да ме обезличи, а напротив – направи ме по себе си. Той е мъжът, който излекува раните ми, като ми помогна да ги излекувам сама. Той е мъжът за мен…”

В Пиринско бяха категорични, че това е най-красивата двойка младоженци, а Надя Бъскова от Белица заяви: „Пожелаваме ви да бъдете най-веселите, най-щастливите, най-нежните и най-добрите. Бъдете най-любимите, реални, обаятелни, най-красивите и най-неповторимите!”. Ани Ваклинова е категорична – „Един приказен сватбен ден”. За вълнуващите мигове около сватбената фотосесия се погрижиха от „Фото свят”-Якоруда.