Saturday, July 27, 2024
HomeРегионСапарева баняКалин Гелев победител за трети път, спечели доверието в Сапарева баня и...

Калин Гелев победител за трети път, спечели доверието в Сапарева баня и за следващите 4 години

Калин Гелев отново спечели доверието на избирателите в Сапарева баня. На балотажа кандидатът на ГЕРБ победи Васил Маргин, кандидат от местна коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” (“България на регионите”, “Земеделски народен съюз”).

6324 души имаха право на глас в община Сапарева баня. Те гласуваха в 10 секции.

Новият стар кмет декларира, че ще работи за това Сапарева баня

да стане още по-приветлива, по-спокойна и по-уютна. „Досега работихме общината ни да се превърне в привлекателно и уредено място за живеене, за правене на бизнес и за развитие на туризъм. Това ще бъде наша мисия, цел и кауза и занапред“, заяви Калин Гелев.

Васил Маргин (вдясно)

Денят не премина без напрежение, след като още рано сутринта част от секциите осъмнаха с транспаранти с надпис „Тук гласуват само сапаревобанци“. От щаба на Гелев заподозряха, че зад опита за скрита агитация стои неговият опонент Васил Маргин, като целта бе отправяне на внушение сред избирателите, че в курортната община гласуват хора, различни от местното население. Действията предизвикаха възмущение сред гражданите на Сапарева баня и съседните населени места.

Калин Гелев спечели доверието на избирателите в курортния град за трети пореден мандат. Нееднократно той е декларирал, че ще продължи работата си за поставяне на Сапарева баня на заслужено място на картата на СПА курортите в България. Наскоро бе подписан меморандум с азиатски институт по източна медицина, като целта е изграждане на болница за холистична медицина и източно лечение в града.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular