Saturday, July 27, 2024
HomeРегионБлагоевградПирин и Септември (Симитли) си вкараха по два гола в Разлог

Пирин и Септември (Симитли) си вкараха по два гола в Разлог

Ташко СУЛЬОТОВ
В мач от 9-и кръг за първенството на ЮЗ Трета лига на стадион „Септември“ в град Разлог се срещнаха отборите на местния Пирин и Септември (Симитли). Това регионално дерби бе ръководено от авторитетна съдийска тройка начело с Антонио Антон, асистиран от Димитър Стоилов и Мартин Мирчев.

Срещата започна с натиск на футболистите на домакините. В 7-ма минута при бърза атака по десния фланг настъпи центриране в наказателното поле на гостите и Милен Лефтеров отблизо огорчи вратаря Александър Марковски за 1:0. До края на първата част на срещата атаките на футболистите на двата отбора стигаха до наказателното поле, но не бе отбелязан нов гол. Главният съдия Антонио Антон отсъди само един жълт картон през първата част на срещата на Димитър Митев от отбора на гостите.
След почивката футболистите и на двата отбора търсеха начин за отбелязване на нови голове. В 50-та минута Марио Димитров от Пирин реализира поредна атака на отбора си и простреля вратаря Александър Марковски за 2:0. Футболистите на Септември не се предадоха и търсеха начин за промяна на резултата в своя полза. Това обаче успяха да реализират едва в 85-та минута, когато след атака по десния фланг топката бе насочена към Лазар Еринин, който простреля новопривлечения вратар Захари Димитров за 2:1. Обстановката на терена стана доста нажежена и се показаха доста жълти картони на Анатоли Лулейски, Георги Григоров, Димитър Мавродиев, Тодор Паланков, Николай Димиров, Кристиян Михайлов, Захари Димитров и Красимир Великов. В 81-ва минута Димитър Мавродиев, който е играещ треньор на Пирин (Разлог) получи втори жълт и червен картон. В даденото продължение на срещата Милен Войнов успя да пробие защитата на домакините и изравни резултата – 2:2.

В този мач главният съдия показа общо 5 жълти и 1 червен картон на домакините и 4 жълти картона на гостите.

„Ние бяхме догонващият отбор в резултата, но все пак футболистите, на които бях гласувал доверие, показаха сила и характер и при негативния резултат 0:2 успяха да се мобилизират и да изравнят в даденото продължение на мача от главния съдия. Търсехме и победен гол, но за жалост не успяхме. Съдийството в този мач бе на много високо равнище. В неделя ще приемем на стадион „Арена Симитли“ дублиращия отбор на Левски София от 17 часа”, сподели Стефан Гошев – старши треньор на Септември (Симитли).

 

RELATED ARTICLES

Most Popular