Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионСапарева баняСапарева баня се рекламира на Международното туристическо изложение "Ваканция и СПА експо"

Сапарева баня се рекламира на Международното туристическо изложение “Ваканция и СПА експо”

 

32-05-02-milen
Милен Колев

И тази година община Сапарева баня се включи в Международния туристически форум “Ваканция и СПА експо”, който се провежда в дните от 15 до 17 февруари в Интер Експо център в София, съобщиха от пресцентъра на кметството. Това е най-значимият международен форум в областта на туризма, провеждан в България. 34-тото издание на форума е предназначено както за професионалисти, така и за широката публика.

Сапарева баня участва в националния щанд, организиран от Министерството на туризма. В тазгодишното изложение курортната община се промотира със собствени рекламни материали.

“През 2016 г. също се включихме във “Ваканция и СПА експо”, като тогава взеха участие над 330 фирми от 22 страни. Днес, в първия ден на изложението, интересът към щанда на Сапарева баня е голям. Спираха се представители на туристически агенции, хотели, фирми от бранша и граждани. Тук имаме шанса да покажем възможностите за туризъм в Сапарева баня, да привлечем евентуални инвеститори и нови туристи”, обясни Милен Колев – старши специалист “Търговия и туризъм” към община Сапарева баня.

RELATED ARTICLES

Most Popular