“Сън” гърми: Боровец предлага евтино пиене, секс и кръв

 

Питието е около един британски паунд, в курорта има повече проститутки, отколкото в „Сохо”, коментира британският вестник14-03-01

Орди от загорели англичани наводняват Боровец в търсене на сняг, шотове и стриптийзьорки. Така започва материал на вестник  “Сън” за зимния ни курорт. Младежите пренебрегват спусканията по пистите заради седемте стриптийз бара.

Питието е около един британски паунд, а шотовете вървят срещу два паунда, когато се случи happy hour. Според слуховете освен стриптийз в курорта има повече проститутки, отколкото в прочутия лондонски квартал «Сохо», продължава “Сън”. Този разврат обаче кара все повече скиори да изразяват възмущението си в TripAdvisor. “Курортът е на 95% пълен с мъже. Те се движат на големи компании и в 3 следобед вече са пияни. Виждахме боеве и кръв в снега на другия ден”, пише почиващ в Боровец. Живея в Лондон и бях шокиран да видя повече места за секс, отколкото съм виждал в «Сохо».

Друг го подкрепя: “Храната е евтина. Но нощно време може да се чувстваш сигурен само в хотела. Това място е пълно със сексбарове, а в тях или пред тях се вихрят непрекъснато свади. Ако се нуждая от сексваканция, определено ще избера Боровец, но няма нужда да казвам, че няма да се върна там заради ските”.

Трети е доволен: “Ако сте младеж, който обича да се напива и да хапва големи порции в пъба, това е вашето място. Ако сте платежоспособен, шансовете да се уредите с мацка са големи. Но нямате ли пари, на практика са нулеви”.

Четвърти е направо погнусен: “Никога отново! Курортът е пълен с шумни барове, стриптийз и пияни британци. Това място е като Магалуф (б.а. – курорт в Майорка) със сняг”.