Saturday, May 18, 2024
HomeРегионПерникАктьорът Филип Буков влезе в болница по спешност

Актьорът Филип Буков влезе в болница по спешност

Актьорът с корени от Перник Филип Буков, който е известен с любовта си към екстремното и високите скорости, е пострадал по време на морската си почивка. Той самият качи снимки от болничното си пребиваване и разказа какво точно се е случило. Ето какво пише Филип Буков:

“Всяка година по същото време. Миналия август с глезен, а този път се разминах със счупен пръст и нос. Догодина повече. Заведох дамата на море, тя настина, а аз се потроших с кайтсърфа! Това е мъжка организация.

Важна информация! Представления мога да си играя, не се притеснявайте!”.

Така Буков успя едновременно да притесни и да успокои своите фенове, които са си закупили или възнамеряват да си закупят билети за представления с негово участие.

Любовта на актьора към високите скорости и адреналиновите преживявания го доведоха в седмия сезон на Survivor, където обаче той преживя много тежки моменти с припадъци, а след намесата на лекарски екипи и изследвания се установи, че има сърдечни проблеми, заради които не можа да продължи участието си в риалити формата.

Само преди дни Филип Буков показа във фейсбук как помага на своята баба. Той е оплевил нейната градина в къщата ѝ в Перник.

Натоварил е цяла строителна количка с трева, става ясно от снимките, които показва в социалните мрежи.

„Малко селска, демек истинска работа да свърша. Ако искам бабчето да направи обяд, ще трябва да си го заслужа.Аз всъщност съм половин перничанин, но това много малко хора го знаят. Затова съм толкова корав“,коментира снимките си Буков.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular