Saturday, May 18, 2024
HomeСпортАнтон Иванов и Александър Василев от Кюстендил спечелиха купи за най-технични състезатели...

Антон Иванов и Александър Василев от Кюстендил спечелиха купи за най-технични състезатели на турнир по карате в Сърбия

Каратеките на “Мак Доналд” втори по медали

Състезателите на КК “Мак Доналд” откриха новия сезон с участие в международния турнир Toplicana Open в Сърбия. На надпреварата в спор за отличията на татамито излязоха каратеки от 50 отбора от Сърбия и Македония. Отличното представяне на състезателите на треньора Диляна Владимирова ги класира на 2-ро място в комплексното класиране по медали.

Специални купи за Антон Иванов и Александър Василев

Двама състезатели на клуба спечелиха и специални купи – Антон Иванов за най-техничен състезател в дисциплина кумите, Александър Василев за най-техничен състезател в дисциплина ката. Василев се класира на първо място в дисциплина ката и на 2-ро място в дисциплина кумите при 2008-2007 г. Иванов завоюва два златни медала в двете индивидуални дисциплини.

Злато грабна и Стилиян Костадинов в дисциплина кумите при 2006-2005г., а Георги Хаджиев взе първо място в дисциплина кумите.

Станислав Стойнев спечели златото в дисциплина кумите и 2-ро място в дисциплина ката. Втори места на кумите за Алекс Йорданов и Дариа Димитрова.

При най-малките каратисти Георги Георгиев и Иван Иванов завоюваха бронзови медали.

В дисциплина отборно ката: Антон Иванов, Александър Василев и Станислав Стойнев се класираха на първо място.

На отборно кумите – Антон Иванов и Александър Василев са първо място, Станислав Стойнев, Александър Симеонов и Георги Хаджиев останаха втори, а Стилиян Костадинов и Алекс Йорданов заеха трето място.

Състезанието беше като част от подготовката на каратеките на “Мак Доналд” за Националната купа през октомври в Габрово.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular