Saturday, May 18, 2024
HomeРегионБанскоБаненски настоя за незабавно възстановяване на уличните настилки след ВиК ремонти

Баненски настоя за незабавно възстановяване на уличните настилки след ВиК ремонти

Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с институциите, работещи на територията на община Банско. Тя беше с представители на ВиК, участък Банско.

Кметът се запозна с конкретната обстановка преди зимния сезон и дискутира проблемите с инж. Георги Пидов и инж. Спасимир Вацев.

Особено силен акцент в разговора беше поставен от страна на кмета Баненски върху незабавното възстановяване на настилката по улиците, където са извършвани ремонти. Кметът обърна внимание, че възстановяването на асфалта и паважа след отстраняването на аварии се бави, а това създава неудобство на гражданите затруднява движението. Той поиска конкретни срокове за възстановяване на настилката на улиците „България“, „Тодор Александров“, „Цар Симеон“, „Иван Вазов“, „5-ти Октомври“, „Гоце Делчев“ и „Братя Велеганови“.

На срещата беше обсъдено реализирането на инвестиционната програма на ВиК за община Банско и бяха набелязани конкретни задачи за 2024 г.

Специалистите информираха кмета, че от тазгодишната програма остава за довършване само подмяната на водопровода на ул. Радон Тодев“ в гр. Банско.

RELATED ARTICLES

Most Popular