Sunday, May 19, 2024
HomeНовиниБългарияБаща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да сложи...

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да сложи край на живота си

  • Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на 3 часа

 

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да скочи след него. Драмата се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево.

31-годишният мъж хвърлил 5-годишния си син и заплашил да скочи след него.
Той е бил твърдо решен да сложи край на живота си. Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на няколко часа. Приятелката му е била в неизвестност, но е открита невредима. Служителите на реда правят оглед.

Междувременно от ОД на МВР-Габрово съобщиха, че сигналът за инцидента е подаден около 6,30 часа тази сутрин. Незабавно към мястото са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, Гражданска защита и „Пожарна безопасност” с готовност за бърза реакция. С усилията на полицейските служители около 10,00 часа мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на районното управление на град  Габрово. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР.

При първоначалния оглед в местността под съоръжението е открито тялото на момченцето. Процесуално-следствените дейстия продължават и към момента. Разследването по случая се провежда под наблюдението на Окръжна прокуратура – Габрово./ nova.bg

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular