Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаБивш футболист на Марек с жест към школата на клуба

Бивш футболист на Марек с жест към школата на клуба

Страхотен жест направи футболистът на ЦСКА 1948 Емил Виячки към родния си клуб. Сърцатият защитник закупи и подари екипировка на Детско-юношеската школа на Марек. За това информираха и на официалната си фейсбук страница от ДЮШ на Марек. От новия сезон, наборите 2015, 2016 и 2017 на клуба ще използват екипировката от Виячки.

Преди няколко месеца такъв жест направиха и съпругата и синът на легендарният халф на Марек от златните години Димитър Димитров-Мики, които подариха екип на една от гарнитурите.

Ето какво написаха от ДЮШ на Марек за жеста към Виячки: “Сърцатият защитник Емил Виячки показа за пореден път, че освен голям футболист е и човек с голямо сърце. Макар и от години да играе в елитните ни клубове, Емил и за миг не забрави, че първите стъпки направи като невръстен малчуган в Марек. На такъв жест обаче, трябва да се отдаде нужното уважение. Защото без хора с такива сърца, няма да има Марек, няма да има и бъдеще за децата в школата ни. Благодарим ти, Емо!„Марекчанин“ се раждаш, „Марекчанин“ до сетен дъх!”

RELATED ARTICLES

Most Popular