Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионВихрен би Надежда на лош терен в Доброславци

Вихрен би Надежда на лош терен в Доброславци

Ташко СУЛЬОТОВ
На стадион „Доброславци“ в мач от 13-и кръг за първенството на ЮЗ трета лига – група Б, се срещнаха отборите на местния Надежда и Вихрен (Сандански). Мачът не можа да стане добър, защото футболистите не можаха да разгърнат докрай възможностите си заради изключително лошия терен.
През първата част на срещата атаките на гостите преминаваха през Виктор Ергин, Петко Петков, Флавио Карвальо и Божидар Йотов, подпомагани много добре от Александър Якимов и Вальо Георгиев. Неточните удари отблизо на Петко Петков на два пъти, по веднъж Флавио Карвальо и Александър Якимов бяха причина да не се стигне до отбелязване на гол през първата част на двубоя.
Втората част на срещата започна с натиск на отбора на Вихрен. В 51-ва минута много добра комбинация между Александър Якимов и Петко Петков завърши с красиво попадение на последния в мрежата на Калин Дончев за 0:1. Това сякаш успокои футболистите от гостуващия тим и те продължиха с пропуските си, като отново се отличиха Флавио Карвальо и Петко Петков, който беше изведен и изпрати топката у вратаря Калин Дончев.
„Искам повече от моите футболисти. Това, което показаха срещу Надежда (Доброславци), макар и като гости, не е играта, която аз желая. Вече мислим за следващия мач, в който ще домакинстваме на временния водач в таблицата – Костинброд от едноименния град. Доволен съм от играта на футболистите, на които дадох шанс за игра през второто полувреме – Емил Найденов, Петър Добринков, Добрин Денев и Николай Ковачев”, сподели Ивайло Василев – старши треньор на Вихрен.

RELATED ARTICLES

Most Popular