Saturday, May 18, 2024
HomeРегионБлагоевградВодосвет и награди за празника на МВР в Благоевград

Водосвет и награди за празника на МВР в Благоевград

С водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, бе отбелязан професионалният празник на МВР – 5 юли, в ОДМВР-Благоевград.

От старши комисар Георги Кандев – директор на ОДМВР-Благоевград, и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията, а на тържествено събрание по случай празника поздравителни адреси бяха получени от проф. д-р Борислав Юруков – ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“-Благоевград, полковник Митко Балтов – командир на Военно формирование-Благоевград, Катя Бельова – председател на Окръжен съд-Благоевград, и всички областни дирекции на МВР.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с отличие „Писмена похвала“ бяха наградени старши инспектор Евгени Куртишев – в сектор ПКП, и старши инспектор Иван Гераков – в сектор ПКП при ОДМВР-Благоевград.

За образцово изпълнение на служебните задължения с отличие „Грамота“ бяха наградени Станислав Николов – ВПД н-к на сектор КАПОЧР, старши експерт Даниела Василева и старши експерт Павел Киров в същия сектор към отдел „Административен“ при ОДМВР-Благоевград. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на главен комисар Стоян Темелакиев – главен секретар на МВР, с отличие «Писмена похвала » бяха наградени четирима служители на ОДМВР-Благоевград. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на старши комисар Георги Кандев – ВПД директор на ОДМВР-Благоевград, с отличие «Писмена похвала» бяха наградени тридесет и девет служители на ОДМВР-Благоевград. От името на ръководството на МВР и лично от свое име директорът на ОДМВР-Благоевград старши комисар Георги Кандев поздрави служителите по случай празника. Той изрази своето уважение към всеотдайността и професионализма на служителите, които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и опазване на техния живот и имущество.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular