Friday, May 17, 2024
HomeРегионРазлогВъзпитаниците на Чезето победиха Пирин (Разлог) с 2:1

Възпитаниците на Чезето победиха Пирин (Разлог) с 2:1

Треньорът на Рилски спортист недоволен от многото грешки

Ташко СУЛЬОТОВ

На стадион „Искър“ в Самоков се игра мачът от 10-и кръг за първенството на ЮЗ Трета лига – група Б между отборите на Рилски спортист и Пирин (Разлог). Първия гол в срещата отбеляза в 6-та минута бившият национал Радослав Василев при  центриране в наказателното поле на гостите и след рикошет намиращия се футболист на втора греда не сгреши за 1:0. Пропуски за отбора на домакините направиха Орлин Старокин, Мартин Тодоров и Йордан Георгиев. При 1:0 двата отбора се оттеглиха на почивка.

През втората част на срещата отново отборът на Рилски спортист бе този, който диктуваше играта на терена. Пропуските на техните футболисти се редяха един след друг. И вместо да се поздравят с нови попадения, в 85-та минута се случи нещо неочаквано. При центриране от фаул в наказателното поле на домакините се получи меле, топката се отби от няколко футболисти, накрая попадна у Николай Димиров и той я изпрати неспасяемо зад стража на Рилецо Майкъл Матев за 1:1. Треньорският щаб, начело с Николай Николов-Чезето, и феновете онемяха. В даденото 4-минутно продължение Мартин Тодоров секунди преди приключването му успя по диагонал със страхотен шут да изпрати топката в мрежата на Захари Димитров за 2:1.

След мача старши треньорът на Рилски спортист Самоков Николай Николов-Чезето сподели: „Вместо да победим поне с 5:0, ние се наслаждавахме на пропуски на кого ли не от нашия отбор. Не съм доволен от играта, защото с лекота се пропусна реализирането на чисти голови положения”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular