Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаВ Дупница шокирани от смъртта на бизнесмена Георги Ранчев

В Дупница шокирани от смъртта на бизнесмена Георги Ранчев

Мъжът бе открит прострелян в колата си, след като го обявиха за издирване

 

Намереният мъртъв Георги Ранчев бе публично известна за Дупница личност. Той беше първият собственик на кафене Bols. Занимаваше се и с автобизнес. Сред скорошните му бизнес планове влизаше откриване на студио за релакс с масажни столове и заведение в близост до Съдебната палата. Няма човек, който да го познава и да не е шокиран от случилото се. “Георги имаше чудесно семейство, дом, две много добри момчета и прекрасна съпруга Камелия”, коментират близки до него хора. Много от приятелите му не могат да повярват, че сам е посегнал на живота си. За тях случилата се трагедия остава загадка и  споделят, че сред най-вероятните причини да стигне до фаталното решение са или бизнес затруднения следствие на кризата, или някакъв неизвестен за тях здравословен проблем.

Припомняме, Ранчев бе намерен, прострелян в колата си, в землището на село Дяково. Тялото е намерено от ловци, които веднага са подали сигнал в полицията. Случаят се разследва, образувано е досъдебно производство.

В събота мъжът бе обявен от полицията за издирване, след като е излязъл от дома си в петък около 10,00 часа и оттогава е бил в неизвестност.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Има само един невинен – Капланов! Дано сега пак не го лепнат на някого невинен

Comments are closed.

Most Popular