Saturday, May 18, 2024
HomeСпорт„Германея” и „Вихрен” излизат един срещу друг в Сапарева баня, и двата тима...

„Германея” и „Вихрен” излизат един срещу друг в Сапарева баня, и двата тима искат победата

Футболният отбор на Сапарева баня „Германея” излиза в мач срещу „Вихрен” (Сандански). През седмицата старши треньорът на „Германея” Атанас Стоилов подготвя футболистите в столицата.

”Непрекъснато напомнях по време на заниманията, че трябва да подхождаме много сериозно и отговорно при центриранията най-вече в нашето наказателно поле. Уверен съм, че ще покажем друго лице в събота на градския стадион в Сапарева баня срещу гостуващия тим от Сандански. В момента „Вихрен” дели трето място с отбора на „Банско” с по 44 точки. Победихме отбора на „Банско” като домакини, сега е ред да сторим това и срещу отбора на „Вихрен”. Зная как да подходя и да изненадам гостуващия тим”, сподели Атанас Стоилов.

Атанас Стоилов

Наставникът на „Вихрен” Здравко Лазаров провеждаше тренировките си на стадиона в село Лебница. „Вихрен” се представя много добре през пролетния дял на първенството, като инкасира само една загуба досега съвсем неочаквано в Своге. В останалите мачове се представи на равнище и ненапразно е с равен брой точки с третия във временното класиране отбор на „Банско”. Само при победа над отбора на „Германея” в Сапарева баня „гладиаторите” могат да запазят мястото, което заемат във временното класиране в таблицата. В момента няма контузени и наказани футболити. Очаква се вратарския пост да заеме Симеонов, пред него Калчев, Д. Златков, Ат. Димитров, Родриг, халфове Вальо Георгиев, Петков, Чепилов, М. Златков, нападатели Тусонджиев и Якимов.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular