Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаГорчиво! Симеон и Валя си казаха "да" на огледалната дата 22.02.2022 г....

Горчиво! Симеон и Валя си казаха “да” на огледалната дата 22.02.2022 г. в Дупница

Дупничаните Симеон и Ваня станаха семейство на 22 февруари – датата, наричана огледална заради интересната комбинация от 6 цифри на числото 2. Булката и младоженецът казаха „да” на бъдещия си съвместен живот пред ритуалчика Драгостина Мутафчиева-Ковачка и най-близките си хора, сред които и 2-годишният им син. Младото семейство Бачеви бе единственото в Дупница, което сключи граждански брак на 22.02.2022 г.
„Съвсем спонтанно решихме да сключим граждански брак на огледалната дата и се надяваме тя да ни донесе дълъг семеен живот. Заедно сме от 13 години”, каза Симеон. Сред най-щастливите на сватбата бе майката на младоженеца Цветанка Бачева. „Пожелавам много здраве и щастие на децата си. Симеон е моят първороден син”, каза свекървата, сияеща от радост. Цветанка е възпитател в детска градина „Слънце” в града, а Симеон и Ваня работят във фирма за производство на мебели. Младоженците се съгласиха да вдигнат мъничко от завесата на семейния си живот, но предпочетоха да не бъдат снимани.
Според нумеролози с шестте си двойки тази дата е специална, заради което в страната ни във вторник имаше много сватби. „Датата е с много сериозно натрупване, тъй като в нея има 6 двойки. Това се случва един път в столетието. Двойката от нумерологична гледна точка е много добра цифра. Тя носи късмет, позитивна е и затова някои двойки са избрали да сключат своя брак в този ден“, казват нумеролози.

RELATED ARTICLES

Most Popular