Friday, May 17, 2024
HomeРегионДупницаДупнишката актриса Виктория Янева и любимият й Захари на крачка от заветното...

Дупнишката актриса Виктория Янева и любимият й Захари на крачка от заветното “Да”! Моминското и ергенското им парти събраха погледите на столичния елит

Актрисата от дупнишкия  театър Виктория Янева събра темпераментната компания на своите най-близки приятелки, за да  отпразнуват заедно впечатляващото й моминско парти. Само след броени дни Вики ще облече булчинска рокля, за да се врече в любов и вярност на своя любим Захари Кръстев.

За подгряване на събитието актрисата и нейните приятелки предпочетоха столичния клуб „Burrata” . Разположен на една от най-старите, романтични и творчески улици в София, клубът се намира на крачки от Софийски университет „Св. Климент Охридски”,   Галерия „Шипка” 6, БНТ и Руския културно-информационен център.

Впечатляващите и огнени дами събраха погледите на останалите посетители, като можеха да видят нагледно как празнуват дупничанки. Красиви, весели, забавни и ексцентрични, те приковаваха вниманието със своето умение да се забавляват истински и непринудено. Сред гостите на моминското парти бяха  диригентът на мъжкия хор „Св.Иван Рилски” -Таня Камбурова, съпругата на адвокат Йонко Гергов –Евгения, собственичките на книгарница „Фокс Бук”- Таня Караджова и Роси Павлова, дългогодишната приятелка на спортния рехабилитатор Александър Върбанов – Мария Пилева, както и други прелестни момичета, които са сред най-близките приятелки на  Виктория Янева.

Бъдещата булка Виктория Янева и кумата Станислава Захариев

По-късно купонът се пренесе в известната дискотека „Once Upon a Time Biblioteka”. Култовото заведение е спечелило славата си на най-доброто място за танци в София. Цяла нощ приятелките на Вики се веселиха и танцуваха под звуците на най-модерните денс и ретро парчета, като показаха завидни умения на дансинга.

Типично в своя закачлив и непринуден стил, актрисата блестеше с елегантна къса бяла рокличка, обута в модерните за сезона класически червени маркови кецове. Почетната роля на бъдеща кума е поверена на Станислава Захариев, съпруга на хитовия български актьор Ивайло Захариев. Истинско приятелство от години свързва двете двойки. Известният с главната си роля в топ сериала „Под прикритие” И. Захариев участваше в десетки представления на дупнишкия общински драматичен театър „Невена Коканова” заедно с Виктория Янева. Предстои приятелството им на сцената да прерасне в първостепенна роднинска връзка.

Конкуренция на дамското събитие бе ергенското парти, организирано в чест на бъдещия младоженец Захари Кръстев. Само на няколко метра от дамите,  луд купон събра десетки приятели на собственика на заведение за бързо хранене в Дупница. Стартът на дългото празненство бе даден в  известния клуб „Largo di Serdika” . Разположен в пространството пред ЦУМ, клубът е сред най- предпочитаните места за срещи и забавления на столичния елит. В по-късните часове празненството на мъжете се пренесе в известния нощен клуб „Club Revue”. Заредени с много настроение по жълтите павета крачиха най-верните приятели на Захари. Пристигнали от различни места, другарите му цяла нощ достойно  отбелязваха приближаващия край на ергенския му статут. Купонът им продължи до ранните часове на съботния ден  и се пренесе  чак до Централна гара, откъдето с песни и много настроение потегли най-веселата влакова композиция.

На сцената с бъдещия кум Ивайло Захариев

Типично в холивудски стил от събитията изтекоха съвсем малко снимки. Единици от фотосите бяха публикувани във фейсбук профилите на бъдещите младоженци и поканените на партитата. С тях двамата влюбени истински зарадваха своите приятели и дупничани, които от дълго време са свидетели на голямата им обич.  Всички тръпнат в очакване за деня, в който Виктория и Захари ще кажат заветното „ДА”. Това трябва да се случи следващата събота, когато в Дупница ще се съберат десетки приятели и роднини, които ще бъдат свидетели на тяхното приказно сватбено тържество.

RELATED ARTICLES

Most Popular