Friday, May 17, 2024
HomeСпортДупнишките футболисти на „Марек” стискат палци да изпратят годината с победа над...

Дупнишките футболисти на „Марек” стискат палци да изпратят годината с победа над „Оборище”

„Марек” ще се опита да изпрати годината с победа. В последния мач за есенния полусезон дупничани приемат втория в класирането на Югозападната трета лига – „Оборище” (Панагюрище). Целта пред възпитаниците на Цецо Видински е победа, а усмивките в съблекалнята на марекчани се завърнаха след двата поредни успеха, с които събраха 20 точки и са на 12-о място в таблицата. Победите вдъхнаха повече увереност на младите футболисти и те ще искат да излязат в почивка с трети пореден триумф. Тимът от Панагюрище обаче е вторият най-силен в дивизията с 37 спечелени пункта и е единственият, който може да се бори с лидера „Хебър” за промоция във Втора лига.
„Успяхме да спечелим мачовете срещу „Надежда” (Доброславци) и дербито с „Велбъжд” в Кюстендил, което даде увереност на момчетата. Сега ни предстои последен мач за годината срещу много силния отбор на „Оборище”. Ако победим и в тази среща, ще можем да започнем пролетния полусезон догодина много по-спокойни и в много по-добро настроение”, казаха пред „Вяра” от стадион „Бончук”.
Ръководството на „Марек” кани всички дупничани и фенове на отбора на среща. Тя ще се състои малко след края на двубоя. Привържениците ще могат да обсъдят всичко, случващо се в първия отбор и детско-юношеската школа, както и да зададат въпросите си към отговорните фактори в клуба.
Както вече „Вяра” писа, от Клуба на привържениците поискаха оставката на президента Борис Паризов и изпратиха отворено писмо до кмета на Дупница Методи Чимев. Силният човек на „Бончук” също написа писмо, с което отговори на феновете. Борис Паризов се прибра от Италия и ще гледа от трибуните двубоя в събота от 14 часа. Именно поради породилото се напрежение финансовият благодетел реши да покани футболната общественост в града на открит разговор след мача.

RELATED ARTICLES

Most Popular