Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаЕкспертите на „Има такъв народ” се срещат с дупничани

Експертите на „Има такъв народ” се срещат с дупничани

Кандидатите за народни представители от ИТН  в област Кюстендил и експерти от различни сфери ви очакват тази сряда от 18 часа в Дома на техниката

Политическа партия „Има такъв народ” кани жителите на община Дупница на среща разговор, която ще се проведе в сряда от 18 часа в Дома на техниката. На предизборното събитие ще присъстват кандидатите за народни представители от област Кюстендил, както и експерти в различни сектори от политическия проект на Слави Трифонов. Сред екипа от специалисти, които ще посетят Дупница, са Ивайло Димов и Манол Манолов. И двамата са експерти в областта на образованието и подбора на кадри. На срещата ще присъстват още експертът в сектор „Икономика и финанси” Светослав Георгиев, както и юристът Андрей Михайлов.

В разговорите с дупничани ще участват още обичаният актьор  Мариан Бачев и сценаристът и политик Филип Станев, както и други членове от ръководството на партията. Водачът на листата за област Кюстендил Виктория Василева и д-р Здравко Данаилов от Дупница ще запознаят своите симпатизанти с регионалните акценти от програмата за управление  на „Има такъв народ”. Събитието е част от предизборната обиколка в цялата страна, в която дейно участие взимат доказани специалисти от различни области, участвали активно в изготвянето на програмата за управление на Партия „Има такъв народ”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular