Sunday, May 19, 2024
HomeНовиниСвятЗелен хуманоид опитва да хване автостоп на магистрала в Тексас (ВИДЕО)

Зелен хуманоид опитва да хване автостоп на магистрала в Тексас (ВИДЕО)

Популярният канал за конспиративни теории и мистерии в YouTube “UFOmania” публикува видео, получено от тексаски шофьор, заснел нещо необичайно преди няколко дни.

Загадъчните кадри, които случайно са уловени от камерата на мъжа посред бял ден, показват висока и слаба хуманоидна фигура, стояща близо до пътя. След публикуването на клипа онлайн някои потребители коментират, че създанието може би се е надявало да пътува на автостоп.

Според любителите на конспиративните теории вероятно става въпрос за пришълец, избягал от правителствена лаборатория и озовал се близо до град Корсикана. Вероятно извънземният е видял как хората използват пътуването на автостоп, за да се придвижват, и е решил да опита да направи същото.

Хуманоидът има зелена кожа, а главата му е напълно плешива. В същото време той изглежда, сякаш носи женска рокля.

Всъщност не съвсем всички потребители на сайта вярват, че на тези кадри е уловен истински представител на извънземна раса. Много скептици смятат, че това е манекен или филмов реквизит. Други, съмняващи се, предполагат, че това е човек, но просто е с доста необичаен вид. Възможно е в момента той да е подложен на химиотерапия – затова, според тях, няма коса, слаб е и с неестествен цвят на кожата.

Но интересно е, реторически питат други коментатори, дали самият водач не е забелязал този “странен човек” пред себе си? Защо не е спрял и не се е поинтересувал?

Макар че и на тези въпроси е възможно да се намерят доста убедителни отговори: шофьорът може да се е страхувал, независимо дали непознатият е пришълец, или е жител на Земята.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular