Friday, May 17, 2024
HomeРегионПерникЗов за помощ! Сиракът Кирил Новоселски от Гълъбник събира 25 500 евро за...

Зов за помощ! Сиракът Кирил Новоселски от Гълъбник събира 25 500 евро за трансплантация на бъбрек и операция

33-годишният мъж е нетрудоспособен и сумата за лечение в Турция е непосилна за него

33-годишният Кирил Валентинов Новоселски от радомирското село Гълъбник се нуждае от средства за лечение. Те са му нужни за трансплантация на бъбрек и операция на очите в Турция. Младият мъж е диагностициран с бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1. Болестите преобръщат живота му наопаки.

Допреди 1 година той е работил в сферата на земеделието. Заради хемодиализата, на която се подлага, и проблем с очите в момента той е нетрудоспособен. Телкът му е 100%. Кирил Новоселски търси помощ във фейсбук групата “Направи добро и предай нататък”. Той разказа и драматичната си история във фейсбук платформата:

“Още от малък животът ми е бил изпълнен с много трудности. Едва когато бях дете и имах най-много нужда от любов и грижи, моята майка ни изостави.

От 2009 г. съм и сирак, тъй като баща ми почина от рак на дебелото черво.

Записан съм в листата на чакащите отпреди 4 години за трупен донор, но досега никой не ме е потърсил с хубава вест. Но това няма никакво значение в момента, тъй като донор вече имам, и то напълно съвместим.

Сумата, която ми е нужна за лечение в болница Gaziosmanpasa Hastanezi в град Истанбул – Република Турция, е 25 500 EURO и включва операция на двете очи и трансплантация на бъбрек.

Искам да призова и моля всички хора с големи сърца да ми окажат своята помощ, съпричастност и доколкото им е възможно, подкрепа в събирането на необходимата сума, която е непосилна за мен.

Всеки един лев е от огромно значение! Благодаря Ви от сърце!”.

Начините, по които може да помогнете, са:

Дарителска сметка:

BG50STSA93000027891346

BIC: STSABGSF

Кирил Валентинов Новоселски

„Еконт” – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.

„Изипей” – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular