Friday, May 17, 2024
HomeСпортИван Кюстендилеца със забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и...

Иван Кюстендилеца със забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от 1 година

  • Лидерът на Сектор „Г” на ЦСКА с коментар за загубата на „армейците” в Стара Загора

 

Дори без лидера си Иван Велчев, по прякор Иван Кюстендилеца, агитката на ЦСКА не спира да подкрепя любимия си тим. Феновете обаче са категорични, че липсата на Велчев в редиците им се усеща. Самият той написа пояснение на страницата си във фейсбук защо не е сред агитката на ЦСКА:

“За да не отговарям на всеки поотделно, ще го напиша тук, че гледам има още хора, които не са разбрали и ме питат защо ме няма на последните мачове. От 11.09.2019 г. имам забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от 1 година. Това е наказанието ми за провокацията и последвалото меле в Пловдив. Не се съмнявайте, че ще бъда достатъчно близо до сектор Г и хората, които ще движат нещата в мое отсъствие. Искрено се надявам догодина, като се върна, да сме още по-сплотени и силни”, гласи съобщението на

Иван.

Лидерът на Сектор “Г” все пак бе на мача на ЦСКА в Стара Загора, а след загубата на „червените” с 2:0 от “Берое” написа следния коментар. “Това са тези, които няма от какво да се срамуват, тези, които си тръгват с високо вдигнати глави от Стара Загора. Единственото останало от славния Армейски клуб”, е написал 39-годишният Иван Велчев, визирайки верните червени фенове.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular