Sunday, May 19, 2024
HomeСпорт„Изтребител” вкара 7 гола на „Спортист” (Падеш) като гост

„Изтребител” вкара 7 гола на „Спортист” (Падеш) като гост

  • Нападателят Венци Стоянов отбеляза хеттрик

 

 

Футболистите на „Изтребител” (Ново Делчево) победиха като гости „Спортист” (Падеш) със 7:0 в мач от 4-тия кръг на областна група „Струма-1”. Това бе най-силният мач на гостите от началото на първенството. Бързоногият нападател Венци Стоянов в 17-ата, 20-ата и 34-тата минути отбеляза хеттрик. Четвъртия гол в срещата в 41-вата минута отбеляза Илия Чакалов, изскочил сам срещу вратаря на домакините.
През втората част на срещата отборът на гостите продължи с футболния си спектакъл, който се понрави на зрителите, дошли да наблюдават този двубой. В 48-ата минута Станислав Цеков надбяга от средата на терена изпречилия му се футболист на „Спортист” и очи в очи срещу вратаря покачи на 0:5. В 56-ата минута главният съдия отсъди дузпа в полза на домакините, но насочената топка от бялата точка бе избита майсторски от вратаря Божидар Василев. В 64-тата минута Илия Чакалов след атака по десния фланг с прехвърлящ пас от 20 метра направи безпомощен вратаря на домакините за 0:6. Седмото попадение за отбора на „Изтребител” отбеляза Атанас Попстоев в 79-ата минута от 40 метра.

След мача старши треньорът Атанас Балкански и президентът Благовест Любенов дадоха много висока оценка за играта на футболистите на „Изтребител”.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular